Από την Διεθνή Συμβουλευτική Επιχειρήσεων...
στην Περιφερειακή Οικιστική Ανάπτυξη

Αρχική Σελίδα     Προσωπικά Στοιχεία     Consulting & Strategy     Οικιστική Ανάπτυξη     Επικοινωνία     Υπόμνημα

The IMTe™ Reports

"Διεθνής παροχή συμβουλών και ανάπτυξη ολοκληρωμένων επιχειρησιακών προτάσεων υψηλής ποιοτικής στάθμης -
Οικιστική, τουριστική & πολεοδομική ανάπτυξη με απόλυτο σεβασμό προς την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά!"

 


Dr. Ioannis M. Theologitis

 

  Short
  Profile
 

O Διδάκτωρ Πολιτικός Μηχανικός Ιωάννης Μ. Θεολογίτης (γεν. το 1956), ιδρυτής και διαχειριστής της IMTe, δραστηριοποιείται από το 1987 ως σύμβουλος επιχειρήσεων στους τομείς εκπόνησης οικονομικών και στρατηγικών προτάσεων επιχειρησιακής ανάπτυξης σε διεθνές επίπεδο και συγχρόνως ως τεχνικός & οικονομικός σύμβουλος για την ανάπτυξη τουριστικών και οικιστικών προγραμμάτων καθώς και έργων οικιστικής ανάπλασης στην Ελλάδα. Λόγω της πολυετούς δραστηριότητάς του, ο επιχειρηματίας προσφέρει άριστη τεχνογνωσία καθώς και πρόσβαση σε ένα διεθνές δίκτυο επαφών στους οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό χώρο. Ο Δρ. Ιωάννης Θεολογίτης διευθύνει ομάδες εργασίας (project teams) με άριστη τεχνική κατάρτιση. Είναι ιδρυτής και διαχειριστής των IMTE Consulting Ltd. (IMTe) και IMTa με δραστηριοποίηση στους τομείς της διεθνούς στρατηγικής/οικονομίας και οικιστικής/τουριστικής ανάπτυξης αντίστοιχα.

Ο Δρ. Θεολογίτης είναι συγγραφέας διαφόρων επιστημονικών άρθρων όπως π.χ. το “Insights from a Changing World” ή ως διοργανωτής της έκδοσης και συντάκτης της εισαγωγής του “The Essays of Warren Buffett: Lessons for Corporate America” (ελληνική έκδοση) του L. A. Cunningham. Κατά την επεξεργασία/ανάπτυξη πολυάριθμων ερευνητικών και συμβουλευτικών προτάσεων σε θέματα σχετιζόμενα με τις κοινωνικοοικονομικές παγκόσμιες εξελίξεις και τις συνεχείς αλλαγές στο διεθνή χώρο, απέκτησε εκτεταμένες και σε βάθος γνώσεις της αγοράς. Το έτος 2017 ξεκίνησε τη διαδικτυακή ηλεκτρονική έκδοση "The IMTe™ Reports". Με ένα ευρύτατο φάσμα γνώσεων και ένα ολιστικό προφίλ και με ένα ισχυρό τεχνικό, επιχειρησιακό και συμβουλευτικό υπόβαθρο, ο Ιωάννης Μ. Θεολογίτης είναι κάτοχος διδακτορικού πτυχίου (Ph.D.) από το Queen Mary College, University of London και πτυχίου Master’s Πολιτικού Μηχανικού, με σπουδές στη Γερμανία, την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ως ενεργό μέλος διαφόρων πολιτιστικών και κοινωνικοπολιτικών οργανώσεων, ο Δρ. Θεολογίτης αποσκοπεί ως άοκνος υπέρμαχος και υποστηρικτής στη διατήρηση του διαχρονικού ελληνικού πνεύματος και ελληνορθόδοξου πολιτισμού. Εκτός από τη μητρική ελληνική γλώσσα, μιλάει άπταιστα την αγγλική και τη γερμανική. Είναι παντρεμένος, έχει δύο παιδιά και ζει στην Αθήνα και στη νήσο Τήνο.


EnglishDeutschΕλληνικά

Copyright 2010-2024 © Δρ.-Πολ. Μηχ. Ιωάννης Μ. Θεολογίτης - Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ